verslag Nieuwjaarsreceptie 2010

Ondanks het weeralarm waren er toch nog 70 personen + hond naar de Bokkeduinen gekomen voor de Nieuwjaarsreceptie. Het leerlingendeel van de horeca was speciaal voor ons gezellig aangekleed. De opruiming van de kerstversiering was nog even uitgesteld! Op de tafels stonden borden met oliebollen, gekregen van de Bokkeduinen.

Receptie_2010_2 
Rond 1/2 5 heeft Freek Staal, voorzitter van STA, de aanwezigen kort toegesproken. In zijn woordje keek Freek o.a. vooruit naar de festiviteiten rond het 20-jarig jubileum dit jaar. De vrijwilligers werden door Freek bedankt, en zieken en geblesseerden werd veel sterkte toegewenst. Toen was het tijd voor een gezamenlijke toost op het nieuwe jaar, met het heffen en drinken van een glas Prosecco.

Daarna kon er bijgepraat worden onder het genot van een drankje. Warme en koude hapjes werden geserveerd door het personeel van de Bokkeduinen.

En hoewel het buiten steeds harder ging sneeuwen, duurde het gezellige samenzijn binnen tot bijna 7 uur.  Voor meer foto’s < klik hier >.

Plaats een reactie