Kennismaking bij TMS

STA TMS

Beste leden,

Eindelijk was het dan zover. Op zaterdag 29 maart was een groot aantal leden naar Leusden gekomen om kennis te maken met de nieuwe locatie bij Theo Meijer Sport.

Terwijl iedereen binnen kwam, stond er buiten een vrachtwagen, waar allerhande tennismateriaal op de laadbak klaar stond om naar binnen te mogen. Een stelletje ongeregeld spul, niet netjes in verhuisdozen, maar in een klein doosje, in tasjes of los. Gelukkig boden leden de helpende hand en kon de kast via de zijkant naar binnen worden gebracht i.p.v. te sjouwen door de hele tennishal.

Dit betekent, dat nog niet alles op de juiste plaats is terecht gekomen. Het afhangbord moet nog worden geïnstalleerd, de brievenbus heeft nog geen plekje, dus even wachten met oude pasjes inleveren. De inhoud van de kast verdient een opruim- en schoonmaakbeurt.

Het tafeltje op de banen bij Bokkeduinen voor de pasjes bij het labelen gaat Bertus Groenestein ophalen en meenemen naar TMS en het wegwijzerbord is ook nog niet gedemonteerd.

Na een heerlijk kopje koffie/thee liepen we naar de tennisbanen waar Theo Meijer ons welkom heette en hoopt op een prettige samenwerking. Hierna krijgt voorzitter Leo het woord en als de STA vlag goed is opgehangen, worden de banen symbolisch aan STA overgedragen.

Het baanreglement en het baanschema worden zo spoedig mogelijk opgehangen en op de website doorgegeven. Ook de website wordt binnen afzienbare tijd aangepast.

TMS heeft op ons verzoek de volgende punten al doorgegeven:

–      Op de website van TMS – www.theomeijersport.nl staan de openingstijden vermeld. Kijk hiervoor onder racketsport bij tennis.

–      Er liggen circa 25 pasjes klaar voor STA tennissers bij de balie. Zo’n pasje is nodig als men gebruik wil maken van de kleedkamer, locker, sauna en/of stoombad.  Op vertoon van de tennispas kan het pasje worden meegenomen naar deze ruimte. Na gebruik moet het pasje weer worden ingeleverd, anders zijn de pasjes niet meer aanwezig voor anderen. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Wil je rechtstreeks naar de tennisbaan, dan kan je zo doorlopen. Als borg wordt om bv. een sleutel gevraagd, zodat je niet kan vergeten het pasje weer in te leveren.

–      Tennisbaan 1 en 2 zijn de  STA banen.

–      Om buiten te spelen moet men zich eerst melden bij de balie. Dit is noodzakelijk i.v.m. de agenda.

–      Buiten spelen is altijd op basis van beschikbaarheid en er wordt afgehangen per half uur (enkelspel) en per heel uur (dubbelspel).

–       STA leden die lid willen worden van sportschool TMS om te kunnen fitnessen krijgen 23% korting, ofwel ze betalen het 24 maandtarief. Kijk op de site bij fitness voor  een passend tarief i.v.m. leeftijdsgroepen. Ook basic fitness is mogelijk maar dan zijn de dagen en tijden beperkt.

–      Vrijdag 25-04 kan er binnen tot 15:00 niet gespeeld worden i.v.m. activiteiten op de  Koningsdag voor ruim 300 scholieren. De buitenbanen zijn dan wel beschikbaar. Let op voor de drukte die dag.

–      Alle vragen die ongetwijfeld nog  komen over diverse zaken moeten per mail aan het secretariaat van STA worden doorgegeven of een van de bestuursleden kan worden aangesproken. De baliemedewerkers en het barpersoneel  kunnen hierop meestal geen antwoord geven of ergens over beslissen.

Heel veel tennisplezier !!

Vriendelijke en sportieve groet,

Elly