Afscheid ……..

Op 15 maart 2014 is met een toernooi officieel afscheid genomen van Bokkeduinen. Vanaf half 10 ’s morgens werd er getennist. Jammer dat 9(!) personen tijdig of vrij laat hebben afgezegd,  zodat de ETC de open gevallen plaatsen moest zien op te vullen.

Er waren leuke partijen bij zowel in de ochtend als de middag. De spelers hebben op de foto met een zwaai van het racket Bokkeduinen gedag gezegd.

afscheid middaggroep

Na afloop van de wedstrijden hield voorzitter Leo een korte toespraak, waarna de prijsuitreiking volgde. Bij de dames was José Greeven nummer 2 en Ria Paschedag nummer 1. Bij de heren was Alojz Joziç nummer 2 en Aart van den Hazel nummer 1.

De grote Henk van Beek wisseltrofee mocht Aart mee naar huis nemen.

Aart met beker

Daarna kreeg iedere speler een handdoekje met logo, wat door sponsor Autoschade Simon Groot werd aangeboden. Van Sponsor Wim Jaquet Sports krijgt iedere speler/ster (nog) een bon van € 7,50.

Bert van Wede kwam namens Fit Academie Bokkeduinen afscheid nemen. Voor de jarenlange samenwerking kreeg Elly een prachtige bos bloemen en het bestuur kreeg champagne en mag een keer gaan eten in Het Klooster.

Het buffet van Wok Het Oosten liet iedereen zich goed smaken en een ijsje toe was een mooie afsluiting van een gezellige dag.

ETC bedankt voor jullie inzet om deze dag succesvol te laten verlopen.

Meer foto’s zijn te zien op onze site in het foto archief of <klik hier>.