Thuisblijvers toernooi, een kort verslag

Het was zaterdag 17 augustus weer gezellig druk op de banen van STA. ’s Morgens om 09.00 uur begonnen de eerste spelers van de ochtendploeg al aan hun wedstrijd. Volgens Hans H. was dat midden in de nacht en hij zei dan ook hier enigszins wel last van te hebben gehad.

Maar toch werden er leuke partijen gespeeld en was het tussen de wedstrijden door heel gezellig. De wedstrijden werden via de toeter van Thieme keurig op tijd gespeeld en na afloop was de prijsuitreiking.17-IMG_5699

Iedereen kreeg een tuinkabouter en de winnaars kregen een bon om een pannenkoek te gaan eten bij de Kabouterhut. Bij de dames was Dinie de Vries eerste en bij de heren had Toon Daalhuisen de meeste punten.

De middagploeg startte om 12.30 uur. Allemaal goed uitgeruste spelers lieten soms spannende rally’s zien. In de laatste ronde viel de beslissing voor wat betreft de prijzen. Doordat het weer beter werd kon hier de prijsuitreiking buiten plaats vinden. Bij de dames mocht Elly de bon voor de Kabouterhut in ontvangst nemen en bij de heren was Nico Olthoff de winnaar.

Een uitgebreid verslag volgt in de STAmtafel van september.

Elly