Tennislessen in september/oktober

Beste STA leden

De Olympische Spelen zijn in volle gang en al die sporters doen hun uiterste best. Iedereen wil winnen, maar dat lukt niet altijd. Zo gaat het ook bij tennis. Maar om toch progressie te krijgen in het spel moeten lessen worden gevolgd. In de STAmtafel van juni zijn die lessen al aangekondigd. Nog even ter herinnering.

TENNISLESSEN NAJAAR 2012

Op 8, 15, 22 en 29 september, 6, 13, 20 en 27 oktober 2012 verzorgt Berry Witte weer tennislessen op de zaterdagen vanaf 13.00 uur. De kosten bedragen x80 72,00 voor 8 lessen. Deelname is alleen mogelijk tegen betaling van de gehele sessie van 8 lessen. De prijs is dusdanig laag dat het geen punt is wanneer iemand een keer verhinderd is. Het geld moet vooraf binnen zijn Er zijn nog plaatsen beschikbaar. Opgeven voor 25 augustus per mail naar Bert ten Hoven: btenhoven@casema.nl en het geld vooraf overmaken naar rek.nr. 64.30.41.907 t.n.v. Senioren Tennis Amersfoort ovv lessen.

THUISBLIJVERSTOERNOOI

Op 25 augustus wordt het thuisblijverstoernooi gehouden. De inschrijfdatum is verstreken, maar ben je vergeten je op te geven dan kan contact worden opgenomen met Ellen Schipper (tel. 033 4724549)om te vragen of er soms nog een (reserve)plaats beschikbaar is.

ETC

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s