OMT Ouwe Mappers Tennis

Donderdag 28 juli was het zover. De mappers hadden afgesproken de verjaardagen van de afgelopen maanden maar eens te gaan vieren. Drie mensen 65 jaar en één 70 jaar is toch zeker een mijlpaal te noemen. En daarbij kwam ook nog een 64-, 66- en 68jarige, dus bedachten we het

OUWE MAPPERS TENNIS

IMG_4721-1 web formaat
15 Mappers en 1 kandidaat mapper hebben donderdagmiddag tussen 13.00 en 16.00 uur ieder drie wedstrijden gespeeld.

Daarna gaan we met z’n allen naar Jan en Lenie voor een barbecue.
De prijzen van de wedstrijden worden uitgereikt alsmede een oorkonde voor Jacques, die door de ballotage commissie mag toetreden als WELP mapper.
We hebben heerlijk gegeten, moesten wel even de garage in vanwege een regenbui, maar dat duurde niet lang. Irene had van een foto van de mappers uit 2004 een marsepeinen afbeelding laten maken. Die werd in stukken gesneden en de oude groep mappers maakt plaats voor de nieuwe groep.
Lenie krijgt voor haar verjaardag een versierd houten racket. Het thema was bloemen, dus bloemen kaartjes, bloemen cadeaupapier, een lichtgevende bloem, kunstbloemen, van alles wat.
Een gezellige middag en avond werd afgesloten met de wens dit volgend jaar weer te doen. Voor het bekijken van alle foto’s < klik hier > .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s