Diverse mededelingen !!!!

Beste leden,
 
STAMTAFEL.
Dezer dagen krijgt iedereen weer de STAmtafel in de brievenbus. Vol met wetenswaardigheden en verslagen. Een paar punten verdienen extra aandacht.
 
OPEN HUIS.
Hierbij maken we jullie nog even attent op het Open Huis dat komende zaterdag 19 maart wordt gehouden. Tussen 14.00 en 16.00 uur hopen we een aantal enthousiaste mensen te verwelkomen die lid willen worden van onze vereniging.
Heb je een buurman, buurvrouw, familielid of wat dan ook die in tennis is gexefnteresseerd, laat die dan komen. Inschrijfgeld hoeft niet betaald te worden die dag en er kan ook worden ingeschreven voor tennislessen in april/mei.
 
VOORJAARSTOERNOOI.
Heb je de inschrijving voor het voorjaarstoernooi al geregeld? Spelen en eten of alleen spelen of alleen eten? Het kan allemaal, maar wel per omgaande dit even in orde maken via het downloaden van een formulier of bij het mededelingenbord een formulier pakken, invullen en in de brievenbus stoppen bij de baan.
 
GEEN TENNIS OP BAAN 5 EN 6.
Op woensdag 23 maart zijn in verband met een open huis van ROC/ASA tussen 18.00 en 21.00 uur onze banen niet vrij om te spelen.
Als André de banen klaar heeft kan er buiten gespeeld worden, maar daar moet bij de receptie naar worden gexefnformeerd.
 
ENQUxcaTE.
Een groot aantal leden heeft inmiddels de enquxeate ingevuld en geretourneerd. Nog niet gedaan? Dan even de moeite hiervoor nemen, graag.
 
Het Bestuur.
 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s