Verslag extra ALV: Financiën nu ok, en Leo Kelderman gekozen als nieuwe voorzitter

5 Minuten over acht werd de extra ALV geopend door Elly, onze vicevoorzitter. Met de opkomst van 50 leden was het bestuur blij verrast. 19 leden hadden zich voor deze vergadering afgemeld.

Punt 2, de financiën. Het woord werd gegeven aan Bram, onze penningmeester. Een nieuw financieel overzicht en begroting was bij binnenkomst aan de aanwezigen uitgereikt. Bram vertelde dat met hulp van Bert Vreekamp alle “foutjes” in het vorige overzicht waren gecorrigeerd. Bert werd daarvoor bedank. Er waren geen vragen meer uit de vergadering. Nico Olthoff, als voorzitter van de kascommissie, was akkoord met de gepresenteerde cijfers en vroeg de vergadering de Penningmeester discharge te verlenen. De vergadering was daarmee akkoord.

Daarna werd verder gegaan met punt 3, bestuursverkiezing. Het bestuur stelt als voorzitter voor Leo Kelderman. Er waren geen tegen-kandidaten. De vergadering stemde dan ook unaniem in met de benoeming van Leo.

Elly had voor Leo direct een aantal nuttige tips, gevonden in het boek “Onze Leo” (Toon Kortooms). Het boek "onze Leo" werd aan onze nieuwe voorzitter Leo overhandigd. Freek Staal gaf daarna de voorzittershamer over aan Leo. Leo heeft zich even kort voorgesteld. Hij doet een beroep aan de leden zich in te zetten voor vergroting van het huidige ledenaantal. Leo zal zich de komende tijd veelvuldig op de tennisvloer laten zien, mocht er wat zijn spreek Leo aan.

Leo bedankte Freek nog voor zijn inzet als voorzitter de afgelopen jaren. Freek en Leo werden door de vergadering met applaus bedankt.

Elly gaat door met de agenda. Punt 5 rondvraag, maar er zijn geen vragen.

Dan besluit Elly deze extra vergadering, binnen het half uur, en vraagt de aanwezige leden nog een drankje te drinken. Rond 10 uur werd de avond gesloten.

Notulist voor een avond, Gerard S

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s