Informatie Voorjaarstoernooi: schema, starttijden en meer

Hallo allemaal,

Gerard heeft zijn best gedaan en de computer een opdracht gegeven om 64 mensen door elkaar te husselen.
Bijgaand zien jullie het resultaat. Een lijst met wedstrijden en tijden waarop je moet spelen <klik hier> en een lijst met het tijdstip van je eerste wedstrijd <klik hier>.
De weersverwachting voor zaterdag belooft een mooie dag, dus spelers en speelsters zorgen een kwartier voor hun eerste wedstrijd aanwezig te zijn. Inschrijven bij Bea en Tonny in de horeca en betalen voor de barbeque.
Die vulkaan heeft er wel voor gezorgd, dat Dick K., Wilma, Lenie en Jan niet zijn vertrokken en zich alsnog hebben gemeld voor het toernooi.
En natuurlijk zijn er inmiddels al drie afzeggingen. Dick gaf zich nog ruimschoots op tijd op, de dames mogen al mee doen en alleen Jan staat nog op de reservelijst achter Paul.

Bij inschrijving wordt gevraagd of je ook mee wilt doen aan een jeu de boules wedstrijd. Heb je ballen hiervoor, breng ze dan mee, want er is een beperkte voorraad.
Dan kan er tussendoor ook nog gesjoeld worden of gekaart, dus vervelen is er niet bij. En op deze manier wordt de tijd tussen de wedstrijden ook nuttig ingevuld.
De mensen die zich alleen opgegeven hebben voor het eten zijn natuurlijk welkom om spelers en speelsters aan te moedigen en om een keer te sjoelen, jeu de boulen, te kaarten of al vast een drankje te nemen.

We wensen iedereen prettige wedstrijden en een gezellige dag toe.

Het Bestuur.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s