Competitie 2010, Partnerruil: wel en niet!

Hallo allemaal,
Het voorstel voor het wisselen van partner bij de competitiewedstrijden is voortgekomen uit de vraag van een aantal leden. Dit hield verband met het grote verschil in speelsterkte, hetgeen vooral bij de dames dubbel en in mindere mate bij de heren dubbel en mií dubbel speelde.
De inschrijvingen zijn grotendeels binnen en nu blijkt dat er in de koppels bij de heren dubbel en mií dubbel momenteel een aardig evenwicht is ontstaan.
De commissie heeft zich gisteravond hierin verdiept en besloten dat:
– de wedstrijden in de heren dubbel en de mií dubbel weer gespeeld gaan worden op de oude manier, dus gewoon als koppel;
– de damesdubbel gaat wel spelen volgens het systeem zoals is voorgesteld;
Als door deze verandering er leden zijn die alsnog willen meedoen, moet dit voor zondagavond 21 februari 2010 worden doorgegeven per mail of per telefoon aan het secretariaat (tel. 033 4554778).
Als wij het verkeerd hebben ingeschat en er leden zijn die nu niet meer willen meedoen, dan s.v.p. ook even doorgeven. Maar we hopen dat hiervan geen gebruik wordt gemaakt.
Op donderdag 25 februari worden de deelnemers dan om 20.00 uur verwacht in de Bokkeduinen waar dan coxf6rdinatoren worden gevraagd,  nog uitleg wordt gegeven en vragen kunnen worden gesteld.
Namens de commissie,
Elly Helweg.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s