Kort verslag ALV

Alaaf! Donderdag de 11e van de 11e zijn 43 leden aanwezig om samen met het bestuur het afgelopen seizoen onder de loupe te nemen.

In de Refterzaal zijn tafels en stoelen in een U-vorm opgesteld, maar achterin kijkt men toch moeilijk langs de mensen heen. Ook hebben een aantal leden op de harde banken gezeten. Een boetedoening misschien?

Alv_2008

Na een kopje koffie wordt iedereen door voorzitter Freek welkom geheten en worden de diverse vergaderpunten doorgenomen. Uiteraard vraagt het financiële gedeelte de meeste aandacht. De kredietcrisis is ook bij STA aan de orde geweest, maar gelukkig is ons spaargeld bij de Fortisbank niet in gevaar gekomen.

Tijdens de bestuursverkiezing geeft Eric uitleg, waarom hij na een jaar toch bedankt als bestuurslid, omdat hem de tijd ontbreekt om actiever te zijn voor de vereniging.

Er wordt vergeten de herkiesbare Elly weer te benoemen, maar in de rondvraag wordt dit nog even recht gezet omdat Wilma daar op wijst.

In de rondvraag komen de ledenlijst en het smoelenboek aan de orde en de aanwezigen krijgen ter plekke het wachtwoord om hier kennis van te nemen.

Ook ontvangt iedereen de nieuwste reclame van STA: een kleurige flyer waarmee

we hopen nu en in de toekomst meer leden te krijgen. Als we elk jaar een beetje groeien, nivelleert dat het aantal opzeggingen aan het eind van een seizoen.

Binnenkort wordt een reanimatie/AED cursus gegeven waarvoor een aantal leden zich al opgegeven hebben.

En na lang wachten is er eindelijk een nieuwe grote STA klok die de voorzitter persoonlijk heeft opgehangen.

Na afloop van de vergadering wordt onder het genot van een drankje nog gezellig nagepraat in het bargedeelte van Het Klooster. Een uitdraai van het smoelenboek gaat dan van hand tot hand.

Rond 23.00 uur gaan de aanwezigen tevreden naar huis.

Elly

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s