Dutch Open, reacties STA leden

Van de gratis kaartjes die een aantal leden hebben gekregen wordt dankbaar gebruik gemaakt. Onderstaande reacties getuigen hiervan.

Img_25561_4

Zaterdag 12 juli.

Het was helemaal goed vandaag! Ik ben met de rolstoel naar de rolstoelplek gegaan en vandaar hebben we het dus van heel dichtbij meegemaakt.

Mevrouw G. heeft echt heel erg genoten. Ze volgt altijd tennis op de televisie, maar dit was toch wel veel leuker, zei ze.

Kortom, de middag heeft aan alle verwachtingen voldaan!

Josie.

Maandag 14 juli.

Wat leuk dat gratis kaartje voor de D.O.! Ik heb er voor m’n zoon van 14 ook een gekocht en we hebben er op de maandag samen zitten genieten.

Rood verbrand en voldaan ’s avonds weer naar huis!

Groet, Heidi

Woensdag 16 juli.

Even rapporteren dat ik geweest ben vanmiddag bij de Dutch Open. Het was gezellig druk bij de tenten. In het stadion waar gespeeld werd was ong. 40% bezet. We hebben leuke wedstrijden gezien. De eerste was een enkel met de Belg Darcis tegen de Spanjaard Martin en in de tweede wedstrijd speelden 2 Russen tegen de Nederlanders Schoorel en Troost. De Nederlanders verloren, ‘k zou bijna zeggen natuurlijk, maar het was een leuke wedstrijd om te zien . Daarna heb ik nog even het pretpark rond gekuierd. Veel leuke shops en muziek. Ook waren er veel schoolkinderen een balletje aan het slaan met volwassenen en op de tribunes waren ze ook erg aanwezig. Wel gezellig allemaal. De dames Ria en Loes heb ik ook nog gezien, Bestuur, nog bedankt voor de toegangskaart.

Irene.

Vrijdag 17 Juli,

Alletwee uitgeloot en genoten van het tennisspel, maar de regen was wel spelbreker zoals o.a. op bijgestuurde foto’s is te zien.

Titia en Simon.

Img_1647_xImg_1652_x_2 

Img_25621

Zaterdag 18 juli,

Het bestuur is met vijf man/vrouw aanwezig bij de halve finale. Zij krijgen gezelschap van Ans Staal en Peter v.d. Kamp en zien om 12 uur Darcis spelen tegen Cicquel. Een leuke partij die gelijk op gaat. Maar dan begint het te regenen en niet zo’n klein beetje ook. Het veld staat blank en er volgt een uur dweilen en slepen en gravel bijgooien voordat de wedstrijd verder gaat. En bij de stand 6-5 voor Darcis gebeurt dat weer. Compliment voor André en medewerkers/sters, want het is heel hectisch om het veld weer speelklaar te krijgen.

Om half zes is de eerste partij eindelijk klaar en volgt nog een tweede halve finale met een halve finale in het dubbelspel. Ik ben dan naar huis met een paar sfeervolle foto’s.

Ondanks de nog vele blauwe stoeltjes was de tribune aan één kant goed bezet. ROC/ASA (Bert), bedankt voor de gratis kaartjes.

Elly.

Img_25631

Zondag 20 juli.

Kees H. belt op of er wel gespeeld gaat worden. Ja, misschien met een buitje tussendoor, maar bezoekers worden op prijs gesteld.

Hij heeft dus Montanes uit Spanje zien winnen van Darcis en in de dubbel finale hebben Cermak/Wassen gewonnen van Galung/Sijsling. Voor driekwart dus een Nederlandse aangelegenheid.

Elly.

Img_25591 

 

One thought on “Dutch Open, reacties STA leden

  1. Beste STA,
    wat leuk dat gratis kaartje voor de D.O.! Ik heb er voor m’n zoon van 14 ook een gekocht en we hebben er op de maandag samen zitten genieten. Rood verbrand en voldaan ’s avonds weer naar huis!
    Groet, Heidi Janssen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s