Verslag Algemene Ledenvergadering

Klooster

Met de fiets is het een hele klim om boven op het hoogste punt van Amersfoort en omgeving te komen, maar gezien de drukte op de parkeerplaats zijn de meeste mensen waarschijnlijk met de auto naar Het Klooster gekomen.

Een groep van 56 personen heeft daar aan de rondleiding deelgenomen en heeft gezien hoe een gebouw van 1952 weer in zijn oude glorie is hersteld. Het werd gesticht door paters van de orde van de Kruisheren. Vanuit Brabant kwamen 42 paters naar Amersfoort, die les gingen geven aan jongens. Tegenwoordig lopen er docenten en leerlingen van het ROC/ASA rond.

En in dit gebouw zaten we om 20.00 uur met 65 leden in de Refter om daar de punten te bespreken die op de agenda van de Algemene Ledenvergadering staan.

Een flinke opkomst en daar is het bestuur blij mee. Als Gert-Jan de vergadering heeft geopend, vliegen we door de agendapunten, zodat de pauze even uitgesteld moet worden omdat anders de leerlingen de drankjes nog niet op tafel hebben staan.

Op een paar kleinigheden na komen we bij het financiële verslag en wonder boven wonder worden hierover geen moeilijke vragen gesteld. Nu had Paul zich ook wel goed ingedekt door Wim van Keulen  te vragen zijn kundig oog over de cijfertjes te laten gaan, alvorens de advocaten van de Duivel, oftewel de kascommissie alias Frans Stokman en Jan Miltenburg hem kwamen controleren.

Het gaat goed met de vereniging. Zelfs zo goed dat zonder enig probleem tijdens de vergadering Eric van der Ven het aantal bestuursleden op zeven brengt. Het heilige getal, passend in deze ambiance.

Gert-Jan neemt afscheid als voorzitter en bestuurslid en wordt bedankt voor zijn inzet in de afgelopen jaren. Freek neemt het stokje van voorzitter over en in hem hebben we een waardig opvolger. Paul wordt herkozen, Gerard Schutijser en Bea worden bestuurslid, zodat het bestuur nu als volgt is samengesteld:

Freek Staal, voorzitter, Elly Helweg, Paul Warnar en de leden Tonny van Essen, Bea Malestein, Gerard Schutijser en Eric van der Ven.

De rondvraag zorgt ervoor dat de vergadering pas kan worden afgesloten om 22.15 uur, zodat er voldoende tijd over is om in het bargedeelte nog een drankje te nemen.

Het bestuur bedankt hierbij de leden voor het in hen gestelde vertrouwen en zal zich komend jaar weer voor 100% inzetten om te zorgen dat S.T.A. de bloeiende vereniging blijft, die het nu is.

Voor de foto’s <klik hier> .

Het Bestuur.

2 thoughts on “Verslag Algemene Ledenvergadering

  1. Hallo Elly,
    Waarom wodrt het nieuwe lid van de kas contrxf4lecommisie niet genoemd in het verslag .Is toch een belangrijk persoon voor de vereniging?Of niet/

    groetjes Jan M.

  2. Hallo Elly,
    Waarom wodrt het nieuwe lid van de kas contrxc3xb4lecommisie niet genoemd in het verslag .Is toch een belangrijk persoon voor de vereniging?Of niet/

    groetjes Jan M.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s