Pompoenentennis

Pompoen_1Op donderdagmiddag 1 november hebben de mappers weer eens onderling een aantal wedstrijden gespeeld. Iedereen zou aanwezig zijn, maar x85 vlak voor het begin moest Cor het toch laten afweten in verband met een flinke verkoudheid. Jammer, maar dat kan gebeuren.

Wij mochten het laatste half uur van de labelochtend gebruiken, maar zorgden om 12.00 uur bij Frans Stokman voor de nodige overlast omdat van alles werd voorbereid. Op tafel flesjes water en mandarijnen, gekregen van AH, bananen van C 1000 en tennisballen van de Hema, zaken uit Emiclaer. Sorry Frans!

Ninette had mooie zweetbanden gemaakt en een krans met mandarijnen en toen de wedstrijden waren gestart hebben Gerda en Marijke de prijzentafel in orde gemaakt. Elk half uur hoorden we de toeter van Thieme waarna de uitslag werd genoteerd.

Tussen de wedstrijden door werd er koffie/thee gedronken aangeboden door de Bokkeduinen met gebak van bakkerij Groenendijk.

Rond half zes was de prijsuitreiking waarbij Nel Floor als winnares uit de bus kwam.

Paul bedankt voor het invallen zodat het schema van 24 spelers gehandhaafd kon worden.

De vlaggetjes op de grote pompoen zorgden ervoor dat iedereen een prijsje mee kon nemen.

Daarna gingen we naar het wokrestaurant waar we met diverse niet tennissende partners gezellig en lekker hebben gegeten, vooraf gegaan door een drankje aangeboden door het bestuur. Na het eten werden nog even de hersens gepijnigd met een aantal vragen, die Ninette op papier had gezet. Hiermee werden letters verdiend die uiteindelijk het woord "herfstdagen"opleverde.

Een gezellige middag en avond was voorbij. Voor de foto’s <klik hier> .

Elly

One thought on “Pompoenentennis

  1. Van uit het verre zuiden van onze geliefde planeet (Chili), ik wens jullie allemaal tennisvrienden en heel plezierig tennisjaar.
    Ik heb jullie niet vergeten.

    Gustavo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s