Te gast bij de Pellikaan

Afgelopen zaterdag hebben onze leden de kans gehad om bij de Pellikaan te tennissen ter compensatie van het niet kunnen spelen op de Bokkeduinen.Pellogo_1

Helaas hebben slechts 11 personen hiervan gebruik gemaakt. Meer mensen hadden zich nog opgegeven, maar bleven weg. Door het mooie weer hadden zij zeker geen zin meer.

Fout dus, want het was heerlijk weer om te tennissen. We speelden buiten op all weather banen en dat was wel even wennen. De bal stuiterde slecht, dus werden “new balls” gepakt, maar dat hielp ook niet echt.

Gert-Jan en Thieme hadden hun lengte mee waarschijnlijk want die waren vaak op tijd bij die slecht stuiterende ballen. Img_1771

Ook voelde het veld anders dan gravel, want vooral in het begin gleed je nog wel eens uit. Daar weet  Alojz alles van want die lag op een gegeven moment languit. Gelukkig niet ernstig.

De bromstemmen van Koos en Klaas galmden regelmatig over de baan als Ton of Bert weer iets goed of niet goed deden. En de broertjes van Doorn wisten niet van ophouden. Eerst speelden ze met Thieme en Herrie en na de koffie hadden Jacob, Gerard en Elly de de eer om een poosje met ze mee te mogen doen. Nou, dan moeten we nog heel wat leren!  Toen hebben ze nog even samen gespeeld en om 3 uur vonden ze het eindelijk ook genoeg.

De spieren zijn weer los, of juist niet en nu gaan Img_1772 we de tennissers bij de Dutch Open maar eens bekijken. Pellikaan, bedankt voor deze service.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s