Dutch Open alternatieven

Vanaf nu is de Bokkeduinen min of meer het domein van de Dutch Open. Helaas, we kunnen pas weer na 24 juli op de baan, maar als  pleister op de wond krijgen we gratis kaarten en een dag  gratis tennissen.
GRATIS KAARTEN
Voor 14 t/m 22 juli hebben we van ROC/ASA kaarten gekregen voor de wedstrijden van Dutch de Dutch Open. Hieronder volgen de namen van de mensen die hiervoor in aanmerking wilden komen, alsmede de dag waarop iemand een kaart kan gebruiken.
De kaarten kunnen worden afgehaald op vrijdag 13 juli tussen 16.00 en 20.00 uur bij Elly Helweg, Het Avontuur 8 in Kattenbroek. In overleg is het mogelijk om voor iemand anders kaarten mee te nemen, dat scheelt een extra rit.
Wanneer iemand op de aangewezen dag verhinderd is, kan hij of zij proberen te ruilen met iemand anders.  Dit moet wel zelf geregeld worden. Als iemand helemaal niet kan graag even melden, want dan kan de kaart aan iemand anders gegeven worden.
Op zaterdag 14 juli a.s. hebben we kaarten voor de geblesseerde dames. Op die dag kunnen een aantal andere leden gratis komen tennissen in de Pellikaan. Zie hiervoor verderop in deze mail.
zaterdag 14 juli 2007, aanvang 10.00 uur.
Ellen Schipper, Elise Voogt, Lydia van ’t Wel, Geesje Sinnige, Nel Floor.
zondag 15 juli 2007, aanvang 10.00 uur.
Alojz Josic’, Alex en Annette den Uijl, Irene Groenendijk, Gerda Stolp.
maandag 16 juli 2007, aanvang 11.00 uur.
Jopie en Henk v.d. Wiel, Vera Schepman, Titia Riphagen, Lydia van ’t Wel, Wilma Veenendaal, Coby Werkman, Gerard Schutijser, Willem en Sylvia Rijn
dinsdag 17 juli 2007, aanvang 11.00 uur.
Tineke Kampinga, Roelof en Jannie Timmerman, Patricia en Rico Sondak, Gerrit en Nel Floor, Henk en Bert van Doorn, Alojz Josic’
woensdag 18 juli 2007, aanvang 11.00 uur.
Ria Paschedag, Gerard enTiny v.d. Mast, Bea Malestein 2x, Tonny van Essen 2x, Ellen en Thieme Schipper, Elly Helweg
donderdag 19 juli 2007, aanvang 11.00 uur.
Bennie en Simon Groot, Nico Olthof 2x, Louis Kaspers 2x, Ruud de Bruin, Nico Jacobs, Henk Malestein, Paul Warnar.
vrijdag 20 juli 2007, aanvang 11.00 uur.
Eric v.d. Ven, Marja Gritter, Bert Vreekamp, Irene Groenendijk, Gerda Stolp, Willem en Annette Gouw, Elise en Koos Voogt, Wim de Jonge.
zaterdag 21 juli 2007, aanvang 11.00 uur.
Gert-Jan Nederend, Paul Warnar, Elly Helweg, Tonny van Essen, Bea Malestein.
zondag 22 juli 2007, aanvang 12.00 uur.
Gert-Jan en Christien Nederend, Geesje en Frans Sinnige, Gerard Schutijser.
En……………………………….
OP ZATERDAG 14 JULI 2007
mogen onze STA leden gratis tennissen bij
DE PELLIKAAN
Pellikaan_2  Dit is een éénmalige aanbieding en tussen 10.00 en 16.00 uur zijn we welkom en staan de buitenbanen tot onze beschikking. We rekenen dus op mooi weer. En als het regent? Dan hopen we dat er binnen nog banen vrij zijn. Zo niet, dan moeten we maar gaan fitnessen, zwemmen of naar de sauna. Want dat mag ook.
Je kunt met z’n vieren komen, maar ook met z’n tweeën of alleen. Er worden dan gelegenheidkoppels gemaakt. We gaan een papieren afhangsysteem gebruiken, waarop je je naam schrijft wanneer je wilt spelen.
Er is afgesproken dat we ons STA pasje mee moeten nemen en door de Pellikaan worden de NAW gegevens gevraagd. Het adres van de Pellikaan (met dubbel l) is De Brand 5 Amersfoort(Kattenbroek, bij Piet Klerkx).
Er mogen 50 xe0 60 personen komen, dus wie het eerst komt, het eerst maalt.
Degenen, die van deze gelegenheid gebruik willen maken dienen zich voor vrijdag 13 juli 12.00 uur op te geven bij het secretariaat, info@seniorentennisamersfoort.nl of per telefoon bij Elly Helweg nr. 033-4554778.
Hartelijk dank Bert van Wede(ROC/ASA) en Dennis van Dijk (Pellikaan)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s