Open Clinics en kaarten voor de Dutch Open 2007

Sportlokaal de Bokkeduinen organiseert in samenwerking met SRO/RTT/Dutch Open clinics  voor de basisscholen. Deze clinics vinden plaats op de banen 5&6. Dit is in principe op maandag 2 juli van 13.00 t/m 14.30 uur en donderdag 5 juli van 09.00 t/m 10.30 uur. STA kan dan wel gebruik maken van de gravelbanen. Ter compensatie voor deze clinics en het niet beschikbaar zijn van de banen tijdens de Dutch Open ontvangt de vereniging vrijkaarten voor de Dutch Open. Daar de Dutch Open dit jaar hier een streng beleid in voert, willen zij zelf hier niet in voldoen. Het ROC/ASA bij monde van Bert van Wede, trekt zich ons lot wel aan en geeft uit eigen budget voor alle dagen kaarten weg tot en met de vrijdag van dit gebeuren.

Leden die hiervoor in aanmerking willen komen, kunnen voor zondag 8 juli dit schriftelijk aan het secretariaat (evt.de STAbus in de hal) of per e-mail aan het secretariaat laten weten. De stelregel is 1 kaart per lid. De gelukkigen ontvangen na de loting een bericht, op welke wijze zij over hun kaart kunnen beschikken.Do06

STA kan in verband met de Dutch Open niet gebruik maken van de binnenbanen van vrijdag 6 juli t/m 24 juli. Van 6 t/m 11 juli, kan er wel van de buitenbanen gebruik gemaakt worden. De leden van STA krijgen van Sportlokaal de Bokkeduinen dan de mogelijkheid om tijdens de openstellingstijden van de fitness tijdens dit evenement (werkdagen van 20.00-23.00 uur) gebruik te maken van de fitnessruimte. Dit op vertoon van hun STA-pas. Er worden dan uiteraard geen trainingsschema’s gemaakt maar natuurlijk wordt u wel begeleid.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s