SRO 2007+ STA lessen

SRO-STA-LESSEN

Acht weken lang hebben we de trainers Heleen, John en Rolf in actie gezien om diverse mensen de kneepjes van het tennisvak bij te brengen.

Img_1527_1 Op de dinsdagavonden begint een groep SRO-ers al om 18.00 uur en dat betekent dat Jopie en Henk van der Wielen op weg naar de Bokkeduinen in de auto een warme hap nemen omdat er thuis geen tijd meer is om te eten.

In deze groep is helaas Peter Moelker afgevallen vanwege een knieblessure.

Om 19.00 uur is de volgende groep actief. Hier herkennen we Lydia Zandstra die al eens lid is geweest. Nadat een opgelopen zweepslag en een tennisarm na geruime tijd is hersteld is ze weer zo enthousiast bezig dat ze weer lid is geworden. Ook hier een blessure. Mieke Cornellisse krijgt tijdens een les een zweepslag, maar zal na herstel ook tot de STA leden gaan behoren. Img_15321

Van 20.00-22.00 uur zijn twee groepen eigen leden bezig. Daar moeten we voor waken, want dan hoor je opmerkingen als: met serveren de stand van één uur aannemen. En in een dubbelpartij bij de service van je maatje bij de tramlijn gaan staan zo’n twee meter van het net. Als de bal terug komt dan verder naar voren lopen.

Zo, dat is ook weer bekend. Hier wordt af en toe bijna privé les genoten, want het gebeurt zomaar dat er maar twee mensen aan het lessen zijn i.p.v. vier. De geplande vijf in het eerste uur is nooit gehaald.

Img_1528 De vrijdagmorgengroep is al voor dag en dauw bezig. Om 09.00 uur de eerste groep en om 10.00 uur de tweede. Elke groep bestaat hier uit 6 personen. Maar elke week zijn er – evenals bij de andere groepen – wel een paar mensen verhinderd waardoor de lessen intensief worden beleefd.

De laatste SRO lesavond  en -morgen zijn er enkele wedstrijdjes gespeeld, zodat het geleerde in praktijk kan worden gebracht. Na afloop werden gelijk de nieuwe leden welkom geheten onder het genot van een drankje.

Voor de begeleiding van de SRO-cursisten heeft STA ervoor gezorgd dat er bij elke les iemand van het bestuur aanwezig was om eventuele vragen te beantwoorden en inlichtingen te geven.

Degenen, die zich hebben opgegeven als (proef)lid heten we hierbij van harte welkom. Dus nu maar regelmatig komen spelen.

Zie onderstaand de foto’s. (Klik op de foto’s voor een groter exemplaar)

Img_15211 Img_15221 Img_15231 Img_1524 Img_1525 Img_1526 Img_1528_1 Img_15301 Img_15311

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s