Gastgebruik op de andere banen wordt gereduceerd

Door een interne verbouwing (20 mei t/m 1 september a.s.) zal het "luxe gastgebruik" op de andere banen sterk worden gereduceerd. Zoals mogelijk bekend, verstaan wij hieronder het kunnen spelen op de binnenbanen 1,2,3 en 4, wanneer deze vrij zijn.

Baan 1 wordt omgeturnd(..) in een turnzaal. De banen 2,3 en 4 worden multifunctionele sportbanen, met meerdere belijningen (zie voorbeeld foto hieronder), waarop vele sporten (w.o tennis in de avonduren) te beoefenen zijn. De "STA" banen 5 en 6 en de buitenmogelijkheden blijven uiteraard gehandhaafd. Het geheel zal door een wand gescheiden worden, waardoor het tennissen bij STA wel een meer besloten gevoel zal geven.

Dat dit consequenties heeft voor een aantal zaken, ligt voor de hand. Te denken valt bijv. aan de extra ruimte voor het spelen van de interne competities, de uitgebreide wintermogelijkheden overdag etc. Daarom het advies voor de leden om meer gebruik te gaan maken van de daluren, daar deze nog ruimschoots aanwezig zijn, zoals bijv. de zaterdag, de zondagmiddag en de vrijdagavond, deze laatste uiteraard alleen tijdens het zomerseizoen. Er wordt gedacht aan een "baanmeter", waarop de gemiddelde baanbezetting naar dagdeel kan worden aangegeven.

Het bestuur is nog in overleg met het R.O.C. voor de uitbreiding van avonduren in het winterseizoen, zoals de woensdagavond en het "bijtrekken" van de dinsdagavond. Maar dat de spoeling dunner gaat worden is een feit. Het contract met het ROC loopt overigens tot oktober 2010.

Multi2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s