Verslag Woktennis

Img_09331 Img_09321 Img_09301 Img_09291 Img_09281 

Img_09221_3 Img_09231                               

                                                                                                                                                                                     

                                                          WOKTENNIS

                                                                                                     

(klik op de foto’s voor een vergroting)

Nadat donderdag 12 oktober om 12.00 uur de deelnemers zich hadden ingeschreven voor de   wedstrijden kwam Auke van de fitness ons een warming-up geven. Iedereen had bij binnenkomst een badmintonracket gekregen, waarmee de nodige zwaaioefeningen werden gedaan.
Een heel goed begin, want de spieren kwamen los en door de inspanning werden de kaken meer op elkaar gehouden. Auke kreeg ook een racket en een flesje woksaus als dank.Wok_159_x_167_3

Om kwart voor een begonnen de eerste wedstrijden en om de lange middag goed door te komen kreeg iedereen een banaan en stond er een schaal met marsh mallows voor de nodige energie. Voor bij een eventueel kopje koffie of thee was er een plak cake, dus met de inwendige mens kon niks mis gaan.

Helaas waren Kees en Theo M. verhinderd, bleef Ninette nog in Frankrijk en kwam Annette later dan ze hoopte, maar onder de bezielende leiding van Thieme werd het wedstrijdschema voor 20 deelnemers keurig op tijd afgewerkt. Door de loting, waardoor er een verschil in speelsterkte ontstond, werd in een half uur de ene wedstrijd met 11-0 gewonnen, terwijl een andere wedstrijd eindigde in 4-2.

Om kwart voor vijf werd de finale- en troostronde gespeeld. Vijf personen kwamen hiervoor in aanmerking. Irene was in haar laatste partij gevallen, had last van haar hand en kon even niet spelen. Zodoende ging de strijd tussen Ellen met Paulien tegen Theo B. en Lenie. De troostronde werd gespeeld door Gerda met Cor tegen Nel en Ben.

Daarna vertrokken we naar het Wokrestaurant. Om te beginnen mocht ik namens het bestuur het eerste drankje aanbieden. Bedankt hiervoor! Het eten was goed en de stemming was opperbest. Natuurlijk moest er ook nog een prijs worden uitgereikt. De eerste prijs ging naar Theo Beeftink. Hij kreeg de wisselbeker, waarmee we ooit zijn gestart na wedstrijdmiddagen. Ook heeft hij om in stijl te blijven een wokpan gekregen. De troostprijs ging naar Ben, een dienblad met kopjes, een bewaarblik en troostkoffiepads.
Namens de groep kreeg ik een mooie bos bloemen en van Aart meegebrachte dingen uit China, o.a. bonbons en . . . een tandenborstel met Chinese tandpasta (een hint?).

Een sportieve middag en een gezellige avond was weer voorbij.

                                                                                                                                     Elly

Img_09441 Img_09461 Img_09471 Img_09481 Img_09491 Woktennis_0011 Woktennis_0041 Woktennis_0061 Woktennis_0071 Woktennis_0081 Img_09271_1 Img_09261Img_09351

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s