Bericht Algemeen

Beste tennisvrienden en –vriendinnen

Ondanks de laatste nieuwsbrief nog geen 2 weken oud is, wijzigen de omstandigheden momenteel zo snel dat het bestuur van mening is jullie z.s.m. te informeren over het navolgende:

Drukte in het Sportlokaal de Bokkeduinen (hierna te noemen; Sportlokaal)Logosportlokaak_220_x_155

Het zal jullie opgevallen zijn dat het de laatste paar weken, overdag, veel drukker is geworden in het restaurant van het Sportlokaal. De eigenaar, het ROC ASA,  is na de laatste schoolvakantie begonnen meer gebruik te maken van de mogelijkheden die het Sportlokaal biedt voor zijn leerlingen. Dat geeft voor ons senioren weinig overlast. Echter zijn er een paar praktische zaken die we jullie onder de aandacht willen brengen om een soepele samenwerking met het ROC in stand te houden.

1e: Bezette blauwe zitjes door leerlingen ROC

Het kan zijn dat alle blauwe zitjes langs baan 6 bezet zijn met leerlingen die wachten op hun volgende les. Dan kan het voor ons senioren, die een consumptie willen gebruiken, geen probleem zijn om dan in het restaurant plaats te nemen.

Echter is het wat anders bij de beide labelochtenden op dinsdag en donderdag. Dan is het lastig, indien spelers uitgeloot zijn of even wachten op de volgende ronde, naar het restaurant zouden moeten. Dat verbreekt het contact met de baan en het wisselen. Daarom is door het bestuur contact opgenomen met de manager, Erwin de Bruin, om voor beide labelochtenden een zitje te formeren langs baan zes. Op de tafel staat dan middels een klein bord aangegeven dat dit zitje tijdelijk gereserveerd is voor leden STA. Frans Stokman en Piet Houtriet zijn op de hoogte van deze maatregel en zullen dit in goede banen leiden.

Is2 Wij senioren zullen ongetwijfeld in staat zijn, aanverwante probleempjes, met de wijsheid der jaren, op soepele wijze op te lossen.

2e: Afsluiten douchehokjes en toilet herenkleedruimte

De twee douchehokjes en het toilet van de herenkleedkamer kunnen overdag op slot zijn gedraaid. Dat is door het personeel van het Sportlokaal gedaan om te voorkomen dat de jongelui plassen in deze douchehokjes. Er zijn dan nog steeds 4 open douches beschikbaar om te douchen. Wil je, nog steeds overdag, gebruik maken van deze douchehokjes, loop dan even naar de receptie. Iemand van de medewerkers kan dan het douchehokje openen.

’s Avonds is alles weer geopend.

3e: Bezetting baan 5 en 6 door anderen dan STA

Het kan zijn dat één of beide banen (baan 5 en/of 6) bezet zijn door andere personen of scholen. Onze leden hebben voorrang op deze beide banen. Zijn deze personen geen lid van STA dan moeten zij deze baan/banen verlaten. Ook eigen leden die niet afgehangen hebben, zij zijn dan niet speelgerechtigd, en dienen de baan te verlaten.100_0036_1_307_x_230

Weigert de baanbezetting de baan te verlaten, neem dan contact op met de receptie en ga niet in discussie met deze personen.

Vergeet niet dat wij redelijk veel gebruik kunnen maken van de andere banen van het sportlokaal indien deze niet bezet zijn. Dan mag van ons STA ook enige soepelheid worden verwacht indien onze banen onverhoopt bezet zijn.

Denk er ook aan dat de luxe van de uitgebreide mogelijkheid tot het gebruik van de binnen- en buitenbanen in de afgelopen zomer, komend winterseizoen (vanaf 1 oktober 2006 t/m 31 maart 2007) toch heel wat minder zal zijn. Dan zal er meer afgehangen moeten worden.

4e Gastspelers

Nog steeds komt het voor dan iemand van onze leden met gastspelers op baan 5 of  6 willen spelen. Is het een gastspeler die lid wil worden van STA kan dit alleen na toestemming van een bestuurslid en met een introductielabel. In overige gevallen is dit niet toegestaan.

Wil je als lid van STA toch met gastspelers een balletje slaan dan kan dit door het huren van één van de banen 1 t/m 4 of een van de buitenbanen. Het is verstandig in dit geval even telefonisch contact op te nemen met de receptie (033-4225000) om een baan te bestellen. Het kan anders voorkomen dat alle banen bezet zijn en je niet terecht kunt.

Vanaf 1 oktober 2006 worden er wel (duurdere) winterprijzen gehanteerd.

5e Andere gevallen

In alle andere ogenschijnlijke niet kloppende zaken moet je contact opnemen met één van de leden van het bestuur van STA. Door zorg van het bestuur worden deze zaken opgelost of wordt er contact opgenomen met de leiding van het Sportlokaal.

Het is beslist niet toegestaan als lid zelf regels te gaan stellen.

Wij rekenen op jullie wijsheid en ervaring.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s