WOK TENNIS

In overleg gaan een aantal spelers van de maandag- en donderdagmiddag groep wok-tennissen. De datum is vastgesteld op;

donderdag 12 oktober

We gaan eerst tennissen en daarna naar het wokrestaurant op het stationsplein. Als je mee wilt moet je dat melden, want er zal wel gereserveerd moeten worden. Voor zover mij bekend kan er op kosten van HET OOSTEN Wokken2 gratis geparkeerd worden in de garage van de Astronaut.Deze datum is gekozen omdat de late vakantiegangers dan ook weer terug zijn. Gekozen is voor een tennisuitje zonder niet spelende partners. Gewoon met elkaar wat leuks doen. Laat ook even weten of je eventueel wel wil wokken en niet kan tennissen of omgekeerd.Het is de bedoeling om tussen 13.00 en 16.30 uur een paar wedstrijdjes te spelen, verdeeld over twee banen.

Wokblog_1 Opgeven voor eind september bij mij s.v.p. De kosten zijn uiteraard voor eigen rekening, ongeveer x80 16 voor het wokken plus de kosten van drank.Als ik zie hoe enthousiast op deze middagen wordt getennist, belooft het vast een gezellige boel te worden. Dus allemaal in training voor het woktennis op 12 oktober.

Op maandagmiddag zien we ook regelmatig Dick, Evert, Joop en Alojz. Als die mannen het leuk vinden kunnen ze zich ook opgeven, evenals Han en zijn maatjes, die op donderdag rond vier uur komen.

Groeten,

Elly Helweg,e-mail ehh@casema.nl,. 033 4554778tel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s