Verslag van een mií wedstrijd

Polar_bear_big

                                                         

ZOMERHITTE –  ZOMERTENNIS   – ZOMERCOMPETITIE

Heerlijk om zo te kunnen genieten van de zomer. Lange dagen, veel buiten zijn, terrasje pikken, ijsje eten en . . . .

tennissen.

De competitie moet nog worden afgewerkt, dus hebben Bert en ik een afspraak gemaakt om tegen Christien en Gert-Jan te spelen. Het eerste wat opvalt als ik binnenkom bij de Bokkeduinen zijn de bordjes met NIET ROKEN, die bij de bar en op een diverse tafels staan. Hulde hiervoor!! De rokers kunnen achterin hun sigaret nog opsteken en zitten daar dicht bij de afzuiging, zodat de overlast beperkt wordt. Duidelijke regels gelukkig.

Het tweede dat opvalt is de stilte. Een zonnige zaterdagmorgen om 10 uur en geen tennisser te bekennen. Wij gaan binnen spelen, want Christien haar buitenschoenen zitten niet goed. En zowaar, even later komen Ben en Frits een balletje slaan. Ook binnen, want volgens Ben sla je dan harder.

We hebben twee uur getennist, wel verloren, maar prettig gespeeld met leuke rally’s. Spelen en laten spelen werd hier duidelijk toegepast, want het is voor ervaren tennissers natuurlijk een koud kunstje om die nieuwelingen die pas 3 jaar tennissen van de baan te vegen. Tennisbalzonnebril_264_x_198

Hierbij gelijk een oproep aan de mensen die competitie spelen om de komende tijd afspraken te maken om wedstrijden te spelen. De grijze golf is onderhand terug van vakantie, dus er moet weer wat gebeuren. Helaas gooit de Dutch Open nog even roet in het eten, maar laten we met z’n allen nu eens proberen om een volledige gespeelde uitslagenlijst te krijgen eind september.

Succes ermee.

Elly

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s