Nu ook een "label-avond" !

LABELAVOND.

De toestroom van nieuwe leden die de SRO lessen hebben gevolgd in de avonduren vraagt om de mogelijkheid om ’s avonds te kunnen blijven spelen.
Daarom heeft het bestuur besloten om de labelochtenden van dinsdag en donderdag uit te breiden met een labelavond op woensdag (voorlopig) gedurende het zomerseizoen.
Behalve voor de nieuwe leden is deze avond ook toegankelijk voor alle andere leden. Ellen Schipper en Lidy van ’t Wel (ja, een nieuw lid) zullen samen deze avonden in goede banen leiden.
Er wordt geprobeerd om rekening te houden met het niveauverschil tussen zowel nieuwe als bestaande leden, alhoewel het voor de beginneling een goede oefening is om eens met wat meer ervaren mensen te spelen.

Als je overdag niet in de gelegenheid bent om te spelen is dit dus je kans om ’s avonds te spelen zonder dat je daarvoor persé met een partner moet komen.

Er wordt gestart op woensdag 31 mei 2006…. en er wordt gespeeld tussen 19.00 en 22.00 uur. Het mes snijdt aan twee kanten, want behalve het feit dat je heerlijk kunt spelen, leer je ook andere mensen van de vereniging beter kennen.Dus allemaal komen …… nou ja, niet allemaal natuurlijk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s