Overzicht SRO lessen 2006

Na een moeizame start is begin april begonnen met een serie van 8 tennislessen voor 50 plussers op de woensdagavond. Van de 32 personen die zich definitief hebben opgegeven zijn er weer twee afgevallen.

De bestuursleden zijn bij toerbeurt op deze avonden aanwezig geweest om de mensen wegwijs te maken, om vragen te beantwoorden en om ze enthousiast te maken voor tennis en onze vereniging.
Esther van Asselt, zelf een gerenommeerde tennisster verzorgt de training. Bij de eerste les is iedereen heel enthousiast. Bij de tweede les wordt het wat moeilijker en bij de derde les denken veel mensen dat ze het nooit zullen leren.
Een bekend verschijnsel, want zo voelde ik het ook toen ik drie jaar geleden begon.
Maar om zo bezig te zijn met een groep gelijkgestemden geeft de burger moed. En er is nu al duidelijk progressie te zien in het spel. Na een uur zie je bezwete mannen en vrouwen met een voldaan gevoel de baan verlaten.

De eerste nieuwe leden zijn al ingeschreven en er volgen er zeker meer. Want als de eerste les er al iemand komt die een racket heeft gekocht, dan moet je wel lid worden, toch! En een ander belde de SRO of er buiten of binnen les gegeven wordt, kocht een paar tennisschoenen voor buiten en speelt daar nu binnen op omdat verkeerde informatie is gegeven. Dus lid worden en ook buiten gaan spelen!
Gerard, Anna, Wil en René, Nico en Berry en Annemarie en Ursula, allemaal enthousiastelingen die de ballen over of in het net slaan. De foto’s laten zien dat met aandacht en inzet wordt gewerkt.

En nu de lessen (bijna) voorbij zijn, moet regelmatig worden gespeeld om ervaring op te doen en daarvoor is gelegenheid op de labelavonden die worden georganiseerd. En door het uitwisselen van telefoonnummers kunnen ook afspraken worden gemaakt om op andere tijden te spelen.

Elly Helweg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s