Nieuwsbrief bij ieder lid straks op de deurmat!

Het is de redactie ter ore gekomen, dat de nieuwsbrief via de digitale snelweg voor sommigen in schoonheid (lees zwaarte) dreigde ten onder te gaan.
Wij zijn om deze reden naar een passende oplossing gaan zoeken.

Met ingang van de 3e uitgave in dit jaar, zal iedereen de nieuwsbrief op de deurmat bezorgd krijgen. Want u zult versteld staan hoe bevoordeeld eigenlijk de niet e-mail houders onder ons geweest zijn. De leden, die dit eigenlijk al langer door hadden, kunnen nu met een gerust hart eindelijk hun e-mail adres doorgeven, want de “snelle” berichtgeving blijft uiteraard via de e-mail en web-log lopen of wordt op het mededelingen bord opgehangen.

Maar zoals altijd snijdt het mes aan twee kanten, door de straks grotere oplage, zal de drukprijs voor de vereniging aanzienlijk gaan stijgen.
Daarom ontkomen wij er dan ook niet aan, om sponsors te gaan zoeken, die in de nieuwsbrief en op de website van S.T.A. vermeld willen gaan worden.
Er wordt dan gedacht aan de naamsvermelding met logo, n.a.w.- en website gegevens.
Deze sponsors zullen dan in elke nieuwsbrief met deze gegevens genoemd worden, dat de nieuwsbrief, dankzij hun steun uitgegeven kan worden.
Dus het vriendelijke verzoek aan alle leden, die hun bedrijf op deze wijze willen promoten, neem snel contact op met het secretariaat en dan gaan wij er zeker wat moois van maken.
De nieuwsbrief blijft uiteraard digitaal op de website te benaderen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s