Nadere invulling fitnessen voor S.T.A.-ers

Onlangs is er al op de weblog een berichtje verschenen waarin voor leden van STA de mogelijkheid wordt vermeld om bij Sportlokaal De Bokkeduinen tegen een gereduceerd tarief te fitnessen (wat is onze samenleving toch goed voor ons, senioren).

De leden van STA worden m.i.v. 1 maart 2006 in de gelegenheid gesteld tegen een gereduceerd tarief te fitnessen in het
Sportlokaal De Bokkeduinen.

Als je je laat inschrijven als deelnemer aan de fitness, dien je een legitimatiebewijs en je spelerspas van STA te overleggen.

Zolang je lid bent van STA mag je gebruik maken van het gereduceerde tarief. Op gezette tijden zal de STA-fitnesser worden gecontroleerd of hij/zij inderdaad nog lid is van STA.

Alvorens te kunnen gaan fitnessen volgt er een intakegesprek. Dit gesprek kost normaal € 35,- maar voor STA leden is dat € 15,-. Dit bedrag is tevens het inschrijfgeld.

Het fitnessen zelf kost € 23,50 per maand (maandabonnement). Voor niet leden € 35,-.
Het abonnement is per twee maanden schriftelijk opzegbaar.

De STA-leden die al aan het fitnessen zijn kunnen per 1 maart 2006 tegen het gereduceerde tarief deelnemen. Er wordt geen geld gerestitueerd. De teveel betaalde inschrijfkosten worden ook niet gerestitueerd.

Als STA-lid kun je van de fitnessfaciliteiten gebruik maken van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 – 17.00 uur. Tot 1 januari 2007 kan er ook op zaterdag en zondag, gedurende de huidige openingstijden (zaterdag en zondag van 08.00 – 18.00 uur), ( voor nog steeds € 23,50 ) van deze faciliteiten gebruik worden gemaakt. ROC ASA behoudt zich het recht voor om na 1 januari 2007 een extra bijdrage te vragen voor het gebruik van de faciliteiten op zaterdag en zondag.

Uiteraard zijn er meerdere mogelijkheden om je body fit te houden, zoals spinning en aerobics.
Een paar bestuursleden hebben onlangs gesproken met een aan de Bokkeduinen verbonden docent. Hij adviseerde ons eerst maar eens te gaan fitnessen. Indien mogelijk twee keer per week.

Bij voorkeur in de middag omdat het ‘s-morgens nog wel eens druk kan zijn. Hij hoopte dat het lesaanbod binnenkort zal worden uitgebreid, maar dat is in een nog te pril stadium om hierover al een uitspraak te doen.

Je kunt je opgeven bij de receptie. Succes.

Senioren van STA, heb je je werkzame leven (nog niet) afgerond,
Doe mee!! STA en ROC ASA houden je actief en gezond.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s