Eind toernooi cursisten 9 maart a.s.

Hallo STA-STErren,

Nog 2 lessen en jullie zijn weer een stuk wijzer geworden en natuurlijk heel slagvaardig. Daarom mogen jullie op donderdag 9 maart onderling uitmaken wie het meeste van deze lessen heeft opgestoken.

We organiseren dan een mini-toernooi waaraan in ieder geval deelnemen:
Marijke Rasmussens
Gerda Stolp
Hermien Engberink
Jacob Segers
Willem Gouw
Annette Gouw
Ben Kleverwal
Ninette de Kruijf.
Ook mogen Theo Beeftink, Irene Groenendijk en Elly Helweg meedoen, omdat zij één of meer lessen hebben gevolgd en als reserve hebben we dan nog Lenie Bronsema, Cor van de Heuvel en Agnes de Weijer. Deze laatste drie wilden wel een keer lessen, maar zijn niet aan bod gekomen. We houden het op maximaal 12 personen, beginnen om 12.30 uur met koffie en gaan om 13.00 uur spelen. Iedereen speelt in ieder geval twee wedstrijden van 25 minuten, met als optie drie wedstrijden. In dat laatste geval wordt er geen finaleronde gespeeld, maar telt de hoogste score als eindresultaat. We hebben één baan ter beschikking. Na afloop volgt dan de prijsuitreiking en kan nog even worden nagepraat onder het genot van een drankje, dat ik mede namens de andere bestuursleden mag aanbieden.
Heeft iemand nog prijsjes voor mij? Altijd welkom want prijsjes die overblijven kunnen gebruikt worden voor het grote voorjaarstoernooi waaraan iedereen natuurlijk ook weer mee doet.
Als er vragen zijn, dan weten jullie me wel te vinden.

Groeten,
Elly

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s